Zene:
Szombaton lezárják a Kolozsvári hidat!

Szombaton lezárják a Kolozsvári hidat!

Like
635
0
szerda, 23 szeptember 2020
Szolnoki hírek

A vasútállomás feletti un. Kolozsvári híd (Bajcsy felüljáró) próbaterheléses vizsgálatát végzik szeptember 26-án, szombaton.
A munkák során a műtárgy időszakosan, 12-15 alkalommal teljes szélességben lezárásra kerül. A lezárások időtartama alkalmanként maximum 20 perc. A próbaterhelés előreláthatólag reggel 8 órától délután 18 óráig tart, ez idő alatt a forgalom torlódására és akadályoztatott haladására kell számítani az érintett területen. A felüljáró lezárásának idejére Szolnok nyugati városrészei a 32. sz. főút Thököly úti szakaszán és a 4. sz. főút elkerülő szakaszán keresztül közelíthetőek meg. A megkülönböztető jelzéssel ellátott járművek áthaladás biztosított lesz a teljes hídzár alatt is.
Az időszakos lezárások ideje alatt a 32-402. számú főutak jelzőlámpás csomópontja (Nagy I. krt. – Bajcsy-Zsilinszky E. út – József A. utca) és a 32. számú főút (Abonyi út) – Felhő utca – TESCO bevásárlóközpont jelzőlámpás csomópontja között mintegy 850 méteren a főúti szakasz teljes hosszban lezárásra kerül. A jelzőlámpás csomópontok környezetében esetenként sávlezárásokra és kézi forgalomirányításra kell számítani rendőrségi biztosítás mellett. A lezárással érintett területen lévő lakóingatlanok (Bajtárs utca környéke) a Százados utca – Vasvári Pál utca terelő útvonalon közelíthetőek meg.
Kérik a közlekedőket, hogy szeptember 25. és szeptember 26. között ne parkoljanak közvetlen a híd szerkezete alatt! Az ott parkoló gépjárművek az előkészítő munkákat és a próbaterhelés végzését is akadályozhatják.

Share Button

Comments are closed.