Zene:

Rádiónk

Az Amadeus Rádió Kft. 2011 júniusában kezdte az aktív műsorszórást Szolnok FM 102,4 MHz-es frekvenciáján.
A rádió Szolnokon és annak kb. 40 – 50 km-es vonzáskörzetében, valamint Interneten és okos telefonokon is hallható. A mobil eszközökön való online hallgatáshoz letöltheti ingyenes Android, illetve iPhone alkalmazásunkat.

Műsorunk minőségi, hangszeres pop és rock zenékre épülő kulturális – információs jellegű.

A rádió kiemelten kezeli a szolnoki kultúra, azon belül az irodalom, képzőművészet, színház- és filmművészet, a könnyű- és komolyzene, valamint a helyi sport eseményeit, híreit.

Célközönségünk a 25 – 60 év közötti korosztály, melynek igényeit hazai és nemzetközi zenei kínálattal, korrekt napi hírekkel, a gazdasági élet legfrissebb információival elégítjük ki.
Fontos számunkra, hogy Szolnok mellett a környező települések, mint pl. Rákóczifalva, Rákócziújfalu, Martfű, Tószeg, Szajol, Törökszentmiklós, Kunhegyes, Abony, valamint a Jászság lakóinak életét is segítsük napi információinkkal.

Célunk, hogy műsoraink, híreink értékes és mértékadó forrásként szolgáljanak hallgatóinknak.

Az 102,4 Amadeus Rádió alapító tagjai évtizedek óta Szolnok médiáiban tevékenykedve kellő tapasztalattal rendelkeznek egy a piaci és hallgatói igényeket magas szinten kielégítő kereskedelmi rádió működtetéséhez.

Mottónk: „102,4 Amadeus Rádió – A 80-as, 90-es évek legnagyobb slágerei”

Share Button