Zene:

Luxfunk Retro Show

luxfunk_klamancsek

 

Luxfunk Retro Show Klamancsek Krisztiánnal

Egy amerikai ötlet alapján készült magyar rádióműsor, mely klasszikus funky és disco dalokat, pop zenét, valamint a legendás Motown előadók sikereit vonultatja fel.

Lexikális zenei információk, örök darabok, mindez összegyúrva több mint 20 év zenei és rádiós tapasztalattal.

Mikor hallható?

Luxfunk Retro Show Klamancsek Krisztiánnal az Amadeus Rádióban minden vasárnap 15.00 órától.
Ismétlés: hétfőn 04.00 órától és pénteken 21:00 órától.

Klamancsek Krisztián zenei műsora, a Retro Show 2005-ben indult a budapesti Extrém Rádióban, ahol három órában azok a korszakalkotó klasszikus Disco és Funky zenék szóltak, amelyek, meghatározónak számítottak a ’70-es és ’80-as években. Később a háromórás szerkezet alapvetően változott és a Disco és Funky korszak helyett egy-egy évszám került terítékre, minden műsorban másik. (Neo FM, 2012.) Az adások a kiválasztott évre, és az aktuális hónapra jellemző angol-amerikai sikerekkel foglalkoztak.

luxfunk_logoA Luxfunk Retro Show a rég hallott, korszakalkotó slágerek, zenei történések, információk mentén ébreszti fel a hallgatókban a nosztalgia érzést.

A Retro Show minden műsorban speciális zenei betéteket vonultat fel, mint pl. az r’n’b korszak ébredése a ’80-as években, Top 40 Disco sikerek a Disco korszakból, legendás classic rock és populáris rock előadók. A zenei betétek alkalmazkodnak évfordulókhoz, évjáratokhoz, születésnapokhoz és egyéb eseményekhez, amelyek a műsor állandó részei.

A zenei betétek között szerepel még a Funkykonyha, ami a műsor kívánságos betétje, vagyis “ahol a hallgatók főznek zeneileg”. Ezzel azoknak a hallgatóknak kedveskedünk, akik kéréssel, kívánsággal, véleménnyel tisztelnek meg minket.

A műsorvezető Klamancsek Krisztián, aki több, mint 20 év zenei és rádiós tapasztalattal készíti a Retro Show-t.

 

Amadeus Rádió – A ’80-as ’90-es évek legnagyobb slágerei- Változatosan!

Share Button