Zene:

Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

© 2016 www.amadeusradio.hu Minden jog fenntartva

 

Rövid nyilatkozat: Jelen honlap tulajdonosa az Amadeus Rádió Kft. Teljes egésze és minden részlete szerzői- és tulajdoni védelem alá esik. Ezért annak egészének, vagy részleteinek másolása, lementése, bármely célból történő nyilvános és privát használata, publikálása TILOS!

JOGI NYILATKOZAT- (hosszabb, részletesebb leírás)

Azzal, hogy belép a www.amadeusradio.hu honlap valamelyik menüpontjába, illetve oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

Az Amadeus Rádió weboldalán található tartalom az Amadeus Rádió Kft. szellemi tulajdona.

Az Amadeus Rádió fenntart minden jogot, amely a lap bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio vagy video anyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) letöltése, feldolgozása, publikálása és értékesítése.

Az oldal tartalmának egyes részeit a felhasználó – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a anyag így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére vagy kereskedelmi forgalomba hozatalára.

Az adattartalmat a nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni, valamint a jogtulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is tilos!

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az Amadeus Rádió követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A weboldalról információs anyagot átvenni csak az oldalra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

Az Amadeus Radió domain neve (www.amadeusradio.hu), az „Amadeus Rádió” név, az Amadeus Rádió LOGO és a rádió szlogenje „102-4 Amadeus Rádió a 80-as 90-es évek legnagyobb slágerei változatosan” szerzői jogi védelem alatt áll, felhasználása, kizárólag a tulajdonos az Amadeus Rádió Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

Hírügynökségek honlapunkon felhasznált hírei és fotói szerződés alapján forrásmegjelölést tartalmaznak.

Az Amadeus Rádió pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

 

Share Button