Zene:

Játssz velünk

oszi_nyeremenyszuret_10_02_tol

„Őszi nyereményeső” promóció leírása és játék szabályai:

A promóció időtartama: 2017. 09. 18 és 22, és 10. 02 – 06. között.

A játék leírása: Szeptember 18-án hétfőn indul, és 22 én zárul. Hétfőtől péntekig a hallgatókat arra buzdítjuk küldjék el sms-ben a az „Amadeus” szót a 06 20 771 102 4-re, ha pedig visszahívjuk, így vegye fel a telefont: Az Amadeus Rádiót hallgatom! Ha ez megtörténik, a hallgató megnyeri a napi ajándékot a szponzorok jóvoltából. A heti nyereményt az adásba kerülő hallgatók között sorsoljuk ki, péntek délután fél ötkor!

A Rádió Játékában való részvételnek előfeltétele, hogy a napi nyertes hallgató a Rádióban meghirdetett játékfelhívás feltételeinek eleget tegyen, a játékfelhívásban foglaltaknak megfelelően a Játékban megadott telefonszámra SMS-t küldjön az „Amadeus” szóval, valamint a műsorvezetők visszahívásakor „az Amadeus Rádiót hallgatom!” jelmondattal vegye fel a telefont. Továbbá a műsorvezetővel folytatott adáson kívüli egyeztetés során megadja nevét, elérhetőségét. Amennyiben a hallgató az általa megadott elérhetőségeken adásban bármely okból nem szólaltatható meg, a Rádió jogosult más olyan hallgatót nyertesként megjelölni, aki a játékfelhívásban megadott feltételek szerint az első nyertes jelen pont szerinti Játékból történő kiesése esetén nyertesnek tekinthető és adásban az általa megadott elérhetőségen megszólaltatható.

A játékos / nyertes tudomásul veszi, hogy minden nyeremény az aktuális adószabályoknak megfelelően nyeremény-adóköteles. Mivel jelen játékban a nyereményt felajánló cég kifejezetten nem vállalja magára a nyereményadó befizetését, úgy a nyertesnek kötelessége azt a következő évi adóbevallásában szerepeltetnie és azt megfizetnie. A játékban való részvétellel a játékos automatikusan elfogadja a szabályzatot. A játékszabályzat megszegői kizárásra kerülnek.

Share Button