Zene:

Játék szabályzat

Általános játékszabályzat

 1. Az Amadeus Rádió nyereményjátékaiban bárki részt vehet, viszont telefonhívásával, Facebook bejegyzésével, lájkolásával, vagy SMS küldésével egyben el is ismeri, hogy ezzel elfogadta a rádió honlapján is olvasható  játékszabályzatot.
 2. Az Amadeus Rádió játékaiban való részvétel feltétele az, hogy a hallgató a rádióban elhangzott felhívásnak eleget tegyen; tudja, ismerje a helyes választ, vagy a felhívásban elhangzott módon kerüljön kiválasztásra.
 3. A játékokban kizárólag 14 éven felüli devizabelföldi, Magyarországon bejelentett lakhellyel rendelkező természetes személyek vehetnek részt.
 4. A játékokban nem vehetnek részt az Amadeus Rádió dolgozói és azok hozzátartozói!
 5. 18 évnél fiatalabb hallgatók olyan játékban nem vehetnek részt, melynek nyereménye alkoholtartalmú ital, vagy 16-os, illetve 18-as besorolású termék, nyeremény.
 6. Egy nyertes, vagy egy lakásban / háztartásban (azonos cím, házszám, emelet, ajtó) élő hallgatók, családtagok, hozzátartozók nem vehetnek részt, illetve nem nyerhetnek 30 napon belül egynél többször, 6.000,- Ft bruttó összeget meghaladó nyeremény esetén, 120 napon belül.
 7. Egy adott partner / megrendelő által saját promóciójaként felajánlott nyereményeiből minden játékos legfeljebb csak egyszer nyerhet. Abban az esetben, ha a műsorvezető kérdésére ezt letagadja, majd a nyilvántartásból az ellenkezője derül ki, a nyeremény átvételére a nyertes nem jogosult. Ilyen esetben ha még van lehetőség rá, új sorsolást tartunk, vagy pedig a nyeremény halmozódik, és egy plusz alkalommal kerül kisorsolásra.
 8. A nyeremény a nyertes nevére szól, másra át nem ruházható, pénzre nem váltható. Mind partnereink kereskedelmi megjelenésének, mind a rádió saját akcióinak elsődleges célja, hogy minél szélesebb körben értesüljenek a megrendelő létezéséről, meglétéről, esetleges marketing aktivitásáról a hallgatók.
 9. Vásárlási utalványok esetén, ha a vásárlás összege nem éri el az utalványon szereplő összeget, a pénzkülönbség nem jár vissza.
 10. A nyeremények személyesen, az Amadeus Rádióban (cím: 5000 Szolnok, Baross utca 3.) vehetők át 9:00 és 16:00 óra között, ha az aktuális játékra vonatkozó egyedi játékszabályzat, ettől eltérően nem rendelkezik. Az egyedi játékszabályzatok a Rádió weboldalán a játék ideje alatt tekinthetőek meg, illetve a műsorvezetők is ismertetik azokat. A nyeremények átvételére vagy az erre jogosító szelvény, a nyereményt felajánló cégnél történő beváltására, annak megnyerését követő 15 naptári napon belül van lehetőség. Ezen idő lejártát követően a nyeremény át nem vehető, illetve be nem váltható.
 11. Olyan játékoknál, amelyek az Amadeus Rádió holnapján, vagy Facebook oldalán zajlanak és a döntés a szavazatok (lájkok) száma alapján történik, minden olyan versenyző automatikusan kizárásra kerül, aki sportszerűtlen módon, például automata szavazógép igénybevételével, külső applikációk segítségével próbálnak előnyt kovácsolni a sportszerűen versenyzőkkel szemben.
 12. Az Amadeus Rádió a játékok során a nyertesek adatait a személyiségi jogok betartásával rögzíti. A nyereményt átvevő játékos feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy adatai az Amadeus Rádió Korlátolt Felelősségű Társaság adatbázisába kerüljenek, és azokat – az esetleges tiltási nyilatkozat kézhezvételéig – minden további ellenszolgáltatás nélkül és engedélyezés nélkül az aktuális promóció lebonyolítása, valamint saját marketingtevékenysége céljából, illetve kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX törvényben meghatározott feltételekkel piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a jövőben felhasználhassa. Az adatokat a rádió külső félnek, vállalkozásnak semmilyen körülmények között nem adja át, azokat titkosan kezeli.
 13. Az a játékos, aki a nem kívánja, hogy a jövőben további névre szóló ajánlattal megkeressék, adatai törlését a nyilvántartásból a következő címen kérheti: Amadeus Rádió Korlátolt Felelősségű Társaság (cím: 5000 Szolnok, Baross utca 3.)
 14. A játékos tudomásul veszi, hogy minden nyeremény az aktuális adószabályoknak megfelelően adóköteles. Amennyiben a nyereményt felajánló cég kifejezetten nem vállalja magára a nyereményadó befizetését, úgy a nyertesnek kötelessége azt a következő évi adóbevallásában szerepeltetnie és azt megfizetnie.

 

Szolnok, 2016. december 24.

 

A “Matricakommandó” című promóció speciális szabályzata:

 1. 02. 24-étől április 06-áig (30 hétköznapon át) tart

A játék leírása:

Február 20-án indul a promóció. Az Amadeus Rádió új játéka, a MATRICA-KOMMANDÓ február 24-étől április 06-áig tart  A versenyben való részvételre jogosító matricákat fel kell ragasztani a játékosoknak autójuk hátsó szélvédőjére. A játékban csak így lehet részt venni. A matricák több módon beszerezhetők. Szolnok több pontján előre beharangozott helyeken és időpontokban hostesseknél, illetve a támogatók (alább olvasható) fix címein. A matricás gépkocsik tulajdonosai között rendszám alapján napi 5.000,- Ft értékű üzemanyagot, napi 5.000,- Ft értékű optikai utalványt és további meglepetés ajándékokat sorsol ki a 102,4 Amadeus Rádió.

A nyertes rendszám csak az élő adásból tudható meg.  A kisorsolt rendszámú autó tulajdonosának aznap 19 óráig jelentkezni kell nyereményéért! Ha nem teszi, a nyeremény halmozódik. Több napos halmozódás esetén akár teli is tankkal is gazdagabb lehet a szerencsés autóját.

 A játékban való részvétel feltételei:

A matrica felragasztása előtt aki részt szeretne venni a promóciós játékban, a hostesseknek vagy a fix címen található matricalelőhelyek adminisztrátorainak meg kell adnia nevét, telefonszámát és autója rendszámát vagy saját kézzel kitöltenie a regisztrációs lapot!

A matricát jól láthatóan fel kell helyeznie autója hátsó szélvédőjére!

Hallgatnia kell a 102,4 Amadeus Rádiót, mivel a napi nyertes autó rendszámát csak élő adásban lehet megtudni. Az eredmény hétköznapokon 15 óra után 3 alkalommal kerül ismertetésre.

A nyertesnek még aznap 19 óráig kell hívnia a rádiót az 56 / 22-1024-es telefonszám 1-es mellékén és név telefonszám és rendszám bemondásával jelentkeznie nyereményéért! Ha ez nem történik meg, másnap halmozódik a nyeremény, így akár a napi nyeremény többszöröse is hazavihető.

A sorsolásra minden alkalommal az addigi összes regisztrált matricatulajdonos között kerül sor. Aki már egyszer nyert, nem kerül be újból a kalapba, mert egy játékos csak egyszer nyerhet.

Matrica beszerezhető az alábbi fix helyeken NYITVA TARTÁSI időben:

Gulyás Sped Újszászi benzinkút
GulyásSped Szandaszőlősi benzinkút
Csupor Raktáráruház Rákóczi út 50.
HRC Group Szolnok, Verseghy Park 8. I. emelet
3 A Takarékszövetkezetek:

Szandaszőlős, Krúdy út 112., Szolnok, Baross út 15. és Sólyom út 3.

Cvikker Optika Szolnok, Szapáry út 18.
Diego Szőnyegáruház Szolnok, Tószegi út 5.
Amadeus Rádió Szolnok, Baross út 3.

Farkasdomb Tájház – Tiszapüspöki

Hostesseink a hét minden napján ugyanazon a helyen várják az autósokat a matricákkal:

Hétfő  11:00 – 12:00 COOP 1-es ABC Baross út 6.(a szolnokiak által egyes ABC-ként insmert Coop ABC)
Kedd  15:00 – 16:00 Szandaszőlősi Gulyás Sped benzinkút
Szerda 13:00 – 14:00 Széchenyi körúti LIDL parkoló
Csütörtök 15:00 – 16:00 Szolnok Plaza felszíni parkoló, Ady Endre út
Péntek  16:00 – 17:00 Interspár parkoló Mátyás király út 29.
Szombat 08:00 – 10:00 Belvárosi piac parkolójában

Szolnok, 2017. 02. 16.

Share Button